Sälta från jordnötssmör, sötma från honung och en ton av citron gör denna fudge till en favorit i julmyset som du inte vill vara utan.
Ingredienser
Portioner: 12
1,5 dl jordnötssmör (gärna en crunchy variant som bara innehåller jordnötter och ev. lite salt)
2 msk flytande honung
Skal från 1 citron
Eventuellt 1 krm salt (behövs inte om jordnötssmöret innehåller salt)
Gör så här
Rör ihop alla ingredienserna. Om jordnötssmöret är väldigt trögflytande och svårt att blanda kan du lägga ingredienserna i en kastrull och värma på mycket låg värme en kort stund tills allt blivit mjukt och därefter blanda.
Klä en matlåda eller liknande med bakplåtspapper och fördela jordnötsfudgen i den. Låt stå i frysen 45 minuter.
Skär fudgen i bitar. Servera direkt. Förvara i frysen.
Fudgen serveras på Serveringsfat Carrie från Bloomingville.