Fantastiskt god rulltårta fylld med chokladkräm & hallon. Se hela receptet här!
Ingredienser
Portioner: 4
3 ägg
2 dl socker
2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
½ dl grädde/mjölk
1 dl kokos
75 g osaltat smör (rumstempererat)
1 ½ dl florsocker
1 msk saft från en apelsin
2 msk kakao
200 g hallon
Gör så här
Vispa ägg och socker. Blanda vetemjöl och bakpulver separat och sila ner det tillsammans med ägg- och sockerblandningen.
Tillsätt resten av ingredienserna och häll ut på ett bakplåtspapper på en plåt. In i ugnen tills kakan har fått fin gyllenfärg, detta kan gå snabbt så det gäller att vara med.
Ugnen ska vara inställd på 250 grader.
När du tagit ut kakan, häll på kokos blandat med socker och lägg sedan ett bakplåtspappen ovan, lägg bakplåten ovanpå och vänd på kakan.
Pensla med kallt vatten på baksidan av pappret så lossnar det lättare.