Använd liksom vi ett fyrkantigt surdegsbröd, eller välj ett annat bröd och kantskär så du får jämna kanter, samt dela i fyra skivor så du kan göra fyra våningar.
Koka äggen så de blir hårdkokta. Skala och hacka både räkor och ägg.
Fyllning: Blanda ihop ingredienserna till fyllningen i en bunke tillsammans med räkor och ägg, krydda med salt och peppar.
Till fyra skivor bröd: Dela upp fyllningen i tre delar. Lägg 1/3-del av fyllningen på första brödskivan och 1/3-del fyllning var på andra samt tredje skivan bröd, lägg sedan på den sista brödskivan.
Pepparrotskrämen: vispa creme fraiche med pepparrot, citronskal, lättmajonnäs och lite salt med elvisp i några minuter tills den tjocknat.
Bred krämen runt hela tårtan: ovanpå och runtom kanterna så den täcker hela tårtan. Låt tårtan stå i kylen i ca 5 timmar.