Här hittar du recept på vår smarriga quesadilla! Detta recept är vegetariskt, men kan varieras i oändlighet. Välkommen till KitchenTime Magazine!
Ingredienser
Portioner: 4
8 tortillabröd (strl M)
1 rödlök
1 påse ruccola
Färskost, ex Philadelphia
Jalapeños
Ca 4 dl riven ost
Olja till stekning
Salsasås
Gör så här
Bred färskost på hälften av tortillabröden.
Finhacka rödlöken
Strö på rödlök, ost, och ruccola på de färskostbredda tortillabröden.
Lägg på önskat antal jalapeños (de är starka!) och avsluta med att lägga ett tortillabröd överst så att det blir som en dubbelmacka. Tips! Finhacka jalapeños om du vill minska risken för att det ska bli för starkt.
Stek i matolja på medelhög värme tills quesadillan fått fin färg, vänd snabbt i pannan och stek på andra sidan också.
Låt quesadillan svalna något och skär sedan upp i trekanter. Servera med guacamole eller salsasås!