FRI FRAKT ÖVER 495 KR

★ ★ ★ ★ 4.3 / 5 PÅ TRUSTPILOT

ÖPPET KÖP 60 DAGAR

Logga in

Black Week – upp till 50% rabatt på kökets bästa redskap

Inspiration/Recept/Huvudrätter/Quesadillas

Quesadillas

240314

Här hittar du recept på vår smarriga quesadilla! Detta recept är vegetariskt, men kan varieras i oändlighet. Välkommen till KitchenTime Magazine!

Ingredienser

Portioner: 4
  • 8 tortillabröd (strl M)
  • 1 rödlök
  • 1 påse ruccola
  • Färskost, ex Philadelphia
  • Jalapeños
  • Ca 4 dl riven ost
  • Olja till stekning
  • Salsasås

Gör så här

  1. Bred färskost på hälften av tortillabröden. 
  2. Finhacka rödlöken
  3. Strö på rödlök, ost, och ruccola på de färskostbredda tortillabröden.
  4. Lägg på önskat antal jalapeños (de är starka!) och avsluta med att lägga ett tortillabröd överst så att det blir som en dubbelmacka. Tips! Finhacka jalapeños om du vill minska risken för att det ska bli för starkt. 
  5. Stek i matolja på medelhög värme tills quesadillan fått fin färg, vänd snabbt i pannan och stek på andra sidan också.
  6. Låt quesadillan svalna något och skär sedan upp i trekanter. Servera med guacamole eller salsasås!