Till sommaren passar det utmärkt att kombinera din sallad med färska jordgubbar som både ger extra färg och smak! Denna sommarsallad med jordgubbar och chévre är också jättegod att servera till grillat.
Ingredienser
Portioner: 4
1 påse Salladsmix
Jordgubbar, ca 10 st.
10 st Cocktailtomater, gärna både gula & röda
150 g Chévre
2 msk Pinjenötter
Flingsalt & Svartpeppar
1 msk Olja
Gör så här
Skölj salladen och lägg i en salladsskål eller på ett stort fat med upphöjd kant.
Skär både jordgubbar och cocktailtomater i halvor eller fjärdedelar och lägg över salladen.
Dela chévre i mindre bitar över salladen.
Toppa med pinjenötter som dom är eller rosta pinjenötterna lätt innan i en stekpanna.
Strö lite flingsalt och nymalen svartpeppar över salladen. Ringla avslutningsvis över lite olivolja. Färdig att servera!