FRI FRAKT ÖVER 495 KR

★ ★ ★ ★ 4.4 / 5 PÅ TRUSTPILOT

ÖPPET KÖP 60 DAGAR

Logga in

Super Deals – fortfarande chans att fynda

Matlagning/Köksknivar/Japanska Knivar/Kai Shun Classic kockkniv
Kai Shun Classic kockkniv, 20 cm KAI
Kai Shun Classic kockkniv, 20 cm KAI
Kai Shun Classic kockkniv, 20 cm KAI
Kai Shun Classic kockkniv, 20 cm KAI
Kai Shun Classic kockkniv - 20 cm - KAI
Kai Shun Classic kockkniv - 20 cm - KAI
Kai Shun Classic kockkniv - 20 cm - KAI
Kai Shun Classic kockkniv - 20 cm - KAI
KAI

Kai Shun Classic kockkniv
20 cm

(5)
1 899 kr
3 149 kr
Beställningsvara, skickas tidigast 18 december
Fri frakt inom Sverige

Bra att veta

  • HRC 61,0
  • För proffs och seriösa hemmakockar
  • Laminerat pakkaträ
  • Vackert damaskmönster
  • Bäst i test hos Aftonbladet 2019 & 2022
Testvinnare i Aftonbladets "Årets bästa kockkniv 2019 - om kockarna själva får välja"Kockkniv från Kai som mäter 20 cm. Perfekt för att hacka grönsaker eller skära kött. Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-10 och ett 32-lagers damaskstål som även ger det vackra mönstret. Att välja rätt kniv till rätt ändamål är en viktig del av glädjen i matlagning. Kai är en japansk knivtillverkare som tagit den japanska knivtraditionen på fullaste allvar och fört samman den med en modern design och funktionalitet.  Serien Classic från Kai är en exklusiv serie i damaskstål, uppskattats över hela världen - från proffs till seriösa hemmakockar. Ett konvext blad, tillsammans med en manuell slipning, ger en överlägsen skärpa. Handtaget, i en ergonomisk form, är tillverkat av fint laminerat Pakkaträ. Tvärsnittet i handtaget, den klassiska kastanj-formen, gör att den passar perfekt i handen. Varje kniv i serien Classic från Kai är unik och individuell med det vackra damaskmönstret. Varje kniv blir ett eget konstverk.

Egenskaper

  • VarumärkeKAI
  • SerieKAI Shun Classic
  • Artikelnummer32643-02
  • Antal1 st
  • MaterialkompositonBlad Rostfritt stål Skaft Material: Pakkaträ Finish: Laminerad
  • Bruttovikt (kg)0,344
  • SkötselrådSkärp gärna eggen efter varje användning med ett skärpstål.
    Diska inte i diskmaskin eftersom det kan skada både din kniv och diskmaskinen.
    Diska för hand direkt efter användning och torka försiktigt av knivbladet med en mjuk trasa.
    Vänta inte med att diska kniven eftersom syror i matrester kan förstöra bladet.
    Blötlägg aldrig kniven eftersom den då kan börja rosta.
    Förvara knivarna i ett knivblock eller på en magnetlist.
  • HRC61

Mått

  • Skaftlängd (cm)11.2
  • Bladlängd (cm)15

Andra gillade även