FRI FRAKT ÖVER 495 KR

★ ★ ★ ★ 4.4 / 5 PÅ TRUSTPILOT

ÖPPET KÖP 60 DAGAR

Logga in

Säsongen i köket – se alla kampanjer

Matlagning/Köksknivar/Filékniv/Kai Wasabi Black filékniv
Kai Wasabi Black filékniv, 18 cm KAI
Kai Wasabi Black filékniv, 18 cm KAI
Kai Wasabi Black filékniv, 18 cm KAI
Kai Wasabi Black filékniv, 18 cm KAI
Kai Wasabi Black filékniv - 18 cm - KAI
Kai Wasabi Black filékniv - 18 cm - KAI
Kai Wasabi Black filékniv - 18 cm - KAI
Kai Wasabi Black filékniv - 18 cm - KAI
KAI

Kai Wasabi Black filékniv
18 cm

609 kr
949 kr
Beställningsvara, skickas tidigast 13 april
Fri frakt inom Sverige

Bra att veta

  • HRC 58,0
Skär och filéa både kött och fisk med lätthet. Skär och filéa kött och fisk vackert och exakt med Kais japanska filékniv ur Wasabi Black-serien. Kai är, med över 100 år i branschen, kända för sin höga kvalitet. Filékniven har ett 18 cm långt, flexibelt blad av rostfritt stål med hög kolhalt. Knivens svarta handtag är i en kombination av polypropen och bambupulver och tack vare de naturligt antibakteriella egenskaperna hos bambu, hjälper det till att hålla en optimal hygien i köket.

Egenskaper

  • VarumärkeKAI
  • SerieWasabi Black
  • Artikelnummer32639-01
  • Antal1 st
  • MaterialkompositonBlad Rostfritt stål Skaft Polypropen, bambu
  • Bruttovikt (kg)0,156
  • SkötselrådSkärp gärna eggen efter varje användning med ett skärpstål.
    Diska inte i diskmaskin eftersom det kan skada både din kniv och diskmaskinen.
    Diska för hand direkt efter användning och torka försiktigt av knivbladet med en mjuk trasa.
    Vänta inte med att diska kniven eftersom syror i matrester kan förstöra bladet.
    Blötlägg aldrig kniven eftersom den då kan börja rosta.
    Förvara knivarna i ett knivblock eller på en magnetlist. Använd en skärbräda av plast eller trä.
    Undvik att skära på glasskärbrädor, i stekpannan eller på en tallrik.
    Undvik att skära i ben eller djupfrysta ingredienser eftersom det kan skada kniveggen.
  • HRC58

Mått

  • Skaftlängd (cm)12.6
  • Bladlängd (cm)18

Andra gillade även