Steba SV50 Sous Vide cirkulator är din bästa vän i köket när det kommer till den uppmärksammade och populära sous vide-matlagningen. Termen ”sous vide” betyder ”i vakuum” och metoden går ut på att maten tillagas i tätt förslutna plastpåsar som sänks ner i vatten vars temperatur ställs in och bibehålls med precision, med hjälp av en sous vide cirkulator. Detta ger en jämn och genomgående tillagning med perfekt resultat varje gång. Bäst av allt är att tillagningen mer eller mindre sköter sig själv!
Denna modell är en testvinnande favorit som erbjuder precis temperaturkontroll upp till 90°C med 0,5°C intervall. Den värmer 20 liter vatten till 56°C på 45 minuter och cirkulerar 12 liter per minut vilket ger en jämn värmefördelning och bra resultat. Spänn enkelt fast staven på kastrullens kant med klämman, ställ in önskad temperatur och tid och låt sedan din sous vide sköta resten. IPX7-klassningen innebär att hela enheten är vattentålig vilket gör den användarvänlig och hållbar. Det perfekta köksredskapet för att ta din matlagning till nya nivåer!